Besplatna edukacija biciklista: ''Škola bicikliranja 18+'' prvi put u Makarskoj

Zbog sve većeg broja stradalih u prometu Udruga za Sigurnost u prometu (SUP), uz potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, zajedno sa partnerima (Crveni križ Hrvatske, Nextbike i Fakultet prometnih znanosti) i ove godine organizira ''Školu bicikliranja 18+'' koja će se po prvi put održati i u Makarskoj. SuorganizatorI su Grad Makarska, Autoklub Makarska, Biciklistički klub Makarska i Hrvatski crveni križ.


Teoretski i praktični dio ove zabavno-edukativne škole održat će se u petak 7. travnja s početkom u 14:00 sati, u prostoru male sportske dvorane Gradskog sportskog centra Makarska. Edukacija je besplatna, a sudionici će dobiti bogato teoretsko i praktičko znanje, te prigodne poklone.


Svi zainteresirani prijaviti se mogu na e-mail adresu info.kontakt.sup@gmail.com, te pozivom ili slanjem SMS poruke na sljedeći broj: 099/ 805 40 40. Prilikom prijave, sudionici će dobiti detaljan plan i program.


Škola bicikliranja 18+ predstavlja besplatnu edukaciju odraslih biciklista o poznavanju zakonskih propisa, postupka pružanja prve pomoći, vještine vožnje, te pozitivnih zdravstvenih, ekoloških i ekonomskih učinaka korištenja bicikla.


-Želimo uspješnu integraciju odgovornih i educiranih biciklista u gradski promet i zato s ponosom sudjelujemo u Školi bicikliranja 18+! Svima koji žele sudjelovati osiguravamo besplatnu jednomjesečnu članarinu i bicikl na korištenje za vrijeme trajanja škole. Prijavi se, sjedni i vozi odgovorno, poručuju iz sustava javnih bicikala Nextbike koji je prepoznao potencijale ovog projekta.
 

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.