Aktivnosti povodom Dječjeg tjedna

13.10.08.


U povodu Dječjeg tjedna, koji se obilježava prvog tjedana u listopadu, djeca Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce posjetila su Gradsku upravu gdje ih je primio zamjenik gradonačelnika Ivan Ivanda. Djeca su dogradonačelniku uručila sliku na temu Dana Hrvatske ratne mornarice, uradak Zoje Vranješ iz vrtića Ciciban. Cijeli ovaj tjedan, kao i prošli, u vrtićima Biokovsko zvonce svaki dan odvijala su se različita događanja. U svim vrtićima održane su radionice Kvalitetnog roditeljstva dok je u vrtiću Pčelica održana radionica specijalno organizirana za očeve pod nazivom Uloga oca u obrazovanju i Uloga oca u odgoju koja je bila odlično posjećena. Jučer je u vrtiću Pčelica na Trgu Tina Ujevića organizirana radionica Kreativnog izražavanja za djecu vrtića, ali i ostale koji su se htjeli pridružiti. Rezultat ovih radionica prekrasni su dječji uradci - prava mala umjetnička djela.
Radionice su vodile odgajateljice Milena Majić, Marina Meštrović, Ana Šapit i Snježana Ninčević, mentorica.Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.