5. Festival klapa uz mandoline i gitare

26.8.09.


Makarska će na Ljetnoj pozornici gradskog kina i ove godine ugostiti 12 renomiranih dalmatinskih klapa koje će se uz instrumentalnu pratnju mandolina i gitara predstaviti makarskoj publici u subotu (29. kolovoza 2009.) u 20,30 sati, u sklopu petog Festivala klapa uz mandoline i gitare.
Ta nezaboravna i prestižna manifestacija nudi prekrasno usklađene glasove i ugodne zvuke mandolina i gitara.
Publika će preuzeti ulogu arbitra glasovanjem putem ocjenjivačkih listića, što neće biti nimalo lak zadatak jer nastupaju takve klapske veličine kao što su Berulija, Čiovo s mandolinskim kvartetom Gospe do Karmena, Fortica, Kontrada, Kumpanji, More, Mostina, Split, Srdela, Subrenum, Škoji i Volosko.
Uvertira Festivalu je koncert klape Volosko ( prošlogodišnjeg pobjednika na istoimenom festivalu) koja će održati svoj samostalni koncert na Trgu Tina Ujevića u petak (28. kolovoza 2009) u 21,30 sati.
Ulaznice za Festival prodavat će se po cijeni od 40 kuna već u petak na koncertu klape Volosko, kao i na sam dan Festivala.Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.