369.856,25 kn bespovratnih sredstava Ministarstva turizma i sporta za projekt „Sanacija športskog poda – parketa u dvorani GSC-a Makarska“

Prijavom na Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini, kojeg je raspisalo Ministarstvo turizma i sporta Grad Makarska  osigurao je sufinanciranje od 369.856,25 kn za projekt „Sanacija športskog poda – parketa u dvorani GSC-a Makarska“

Projekt podrazumijeva zamjenu 1125 m dotrajalog parketa novim visokokvalitetnim podom koji ima certifikate međunarodnih sportskih organizacija FIBA, IHF i WSF, čime bi se stvorili uvjeti za održavanje vrhunskih sportskih natjecanja i aktivnosti domaćih klubova koji redovito koriste Gradsku sportsku dvoranu.

Javna ustanova Gradski sportski centar Makarska svake godine izdvajala je značajna sredstva za parcijalnu sanaciju parketa međutim puknućem podkonstrukcije parketa bilo je jasno kako se treba okrenuti cjelovitoj zamjeni. Ukupna vrijednost projekta je 793.906,25 kn.

Projektnu prijavu za prijavitelja Grad Makarska pripremila je Makarska razvojna agencija MARA u suradnji sa Gradskim sportskim centrom Makarska.

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.