- weather icon

Dodjela priznanja: Osnovna škola Stjepana Ivičevića ima najbolje malonogometašice u županiji

15.06.2018.

U gradskoj vijećnici u četvrtak je održan treći u nizu prijema za uspješne učenike: dvije ženske malonogometne ekipe iz Osnovne škole Stjepana Ivičevića koje su na županijskom natjecanju osvojile prvo mjesto. Učenice i njihovog mentora prof. Gorana Pihlera pozdravio je zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić i savjetnica za odgoj, obrazovanje i šport Marina Andačić Krivić.

 

Čestitajući im na velikom uspjehu, zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić učenicima je uručio priznanja, a njihovom mentoru po dvije profesionalne lopte za svaku ekipu.

 

- Od srca čestitam vama i vašem treneru Goranu Pihleru na sjajnim rezultatima. Grad Makarska ima ove godine ukupno 60 laureata iz raznih predmeta i za njih smo organizirali ova primanja i nagrade s ciljem da im odamo priznanje kao znak daljnje potpore Grada Makarske. Grad Makarska uvijek će vam biti potpora i pomagati u osiguranju boljih uvjeta rada za mlade sportaše u školama. Trenutno je u pripremi projekt energetske obnove čija će realizacija direktno utjecati na poboljšanje uvjeta u vašoj školi, najavio je zamjenik gradonačelnika.

Zahvalivši Gradu na suradnji i potpori, prof. Goran Pihler podsjetio na brojne uspjehe učenika Osnovne škole Stjepana Ivičevića koji osim u futsalu postižu odlične rezultate i u rukometu, košarci i odbojci.

Priznanja su dodijeljena Ivi Stipičević, Ani Stipičević, Loreni Gazilj, Anđeli Kristini Selak, Lauri Kuzmanić, Domini Drapić, Evi Mlikoti, Mariji Štefanac, Emiliji Gazilj i Miji Bonić( 7. i 8. razred) te Hani Bekan, Berti Kapović, Heleni Glavini, Matildi Rosi Eder, Niki Granić, Sari Vukić, Antei Baletić, Lani Grbavac i Lauri Mravičić(5. i 6. razred).

 

 

makarska logo