Ulaz na predstavu ,,Kakva ti je žena, takav ti je život'' samo uz COVID potvrdu ili antigensko testiranje

Iz tvrtke Music time d.o.o., koja je organizator predstave ''Kakva ti je žena, takav ti je život'', danas su se oglasili priopćenjem:

-Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na predstavi u Makarskoj, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom,  Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se koncert mogao održati.

Ulazak na predstavu „KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT“ u MAKARSKOJ, biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

 

TAKOĐER, OD OVOG TRENUTKA PUŠTAMO KOMPLETNE KAPACITET GLEDALIŠTA U PRODAJU,  OSOBE KOJE NISU USPIJELE KUPITI SVOJE ULAZNICE U SMANJENOM KAPACITET, SADA IMAJU PRILIKU.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo na predstavi „Kakva ti je žena, takav ti je život“ 28.7. u Ljetnom kinu u Makarskoj!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

 

ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!

 

Hvala unaprijed,

Music Time team!

Zadnje vijestiImate pitanja?
Pošaljite nam upit!

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.