13°C weather icon

Županijska komora: Poziv za sudjelovanje na konferenciji Putničke agencije partneri domaćinima 16. ožujka u Splitu

10.03.2017.

Županijska komora Split organizira konferenciju pod nazivom Putničke agencije partneri domaćinima,  namijenjenu pružateljima usluga obiteljskog smještaja. Konferencija će se održati u četvrtak, 16. ožujka u 10 sati u zgradi Županijske komore, na adresi Obala A. Trumbića 4.

Kako organizatori navode, ovom konferencijom želi se pružateljima usluga obiteljskog smještaja (domaćinima) približiti djelatnost putničkih agencija, koje privatnim iznajmljivačima mogu olakšati poslovanje i podići ga na nivo koji zahtjeva suvremeno turističko tržište, s naglaskom da izbor poslovanja s putničkim agencijama ne mora značiti odustajanje od samostalnog punjenja kapaciteta.

Program konferencije podijeljen je u dva dijela. U prvom dijelu bit će predstavljene prednosti poslovanja s putničkim agencijama u kontekstu predstavljanja smještajnih jedinica: promidžba  na više turističkih portala odjednom, na izvornom jeziku gosta, uz mogućnosti naplate na više načina (gotovinom, kreditnim karticama, bankovnom doznakom, paypal...), uz storno troškove u slučaju otkaza, bez potrebe otvaranja PDV identifikacijskog broja i plaćanje PDV-a te uz podršku na licu mjesta.

U drugom dijelu konferencije bit će organizirani individualni, poslovni susreti između putničkih agencija i pružatelja usluga obiteljskog smještaja.

Zainteresirani svoje prijave mogu poslati putem maila na adresu: nbusic@hgk.hr , u kojem je potrebno navesti ime i prezime, kontakt telefon ili broj mobitela i mail adresu.

Prijave se primaju najkasnije do 14. ožujka u 13 sati

Detaljnije informacije o samoj konferenciji zainteresirani mogu se obratiti Nataši Bušić, pozivom na broj 021/321-118 ili putem maila:  nbusic@hgk.hr.

makarska logo