16°C weather icon

Zbog održavanja Zimskog karnevala u subotu 2. ožujka posebna regulacija prometa

01.03.2019.

Zbog održavanja Zimskog karnevala u Makarskoj, kao što je već najavljeno, sutra 2. ožujka na snazi će biti posebna regulacija prometa.

U vremenu od 6,00 sati do 20,00 sati za sav promet zatvara se Ulica kralja Tomislava – gradska riva, od trajektnog pristaništa prema istoku. Također, na dijelu Obale kralja Tomislava, od trajektnog pristaništa do zgrade Grada Makarske, neće biti dozvoljeno parkiranje.

 

Od 14,00 do 17,00 sati bit će zabranjeno prometovanje Ulicom kralja Zvonimira, od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV.( kod Tommya) u smjeru gradske rive. Za vrijeme formiranja karnevalske povorke od 14,00 sati do prolaska, za prometovanje se zatvara i Ulica Neretvanskih knezova, od križanja sa Ulicom Ante Starčevića na Trećem mostu do Ulice kralja Petra Krešimira IV.  i dalje do križanja s Ulicom kralja Zvonimira. Privremenu regulaciju vršit će službenici Prometne policije Policijske postaje Makarska i redari Odsjeka za komunalno i prometno redarstvo Grada Makarska.

 

Podsjetimo, ove godine po prvi put će se u istom danu održati i ''male'' i ''velike'' maškare. Polazak povorke  dječjih maškara planiran je u 10 sati ispred zgrade Grada, a predstavljanje grupa održat će se u Gradskoj sportskoj dvorani. Okupljanje velikih maškara je oko 14,00 sati u Ulici kralja Petra Krešimira IV.(kraj hotela Meteor), a polazak povorke prema gradskoj rivi u 15,30 sati. Ispred zgrade Grada Makarske, kao i svake godine, bit će održano predstavljanje grupa. U 19,30 sati predviđeno je okupljanje maškaranih grupa u Gradskoj sportskoj dvorani gdje sve sudionike očekuje besplatna večera, piće po popularnim cijenama, DJ Spajić i koncert grupe Gustafi.

 

makarska logo