26°C weather icon

Završna svečanost proglašenja Makarske pobjednikom Večernjakove turističke patrole

04.10.2007.


05.10.07.

Grad Makarska je dobitnik ovogodišnje „Večernjakove turističke patrole 2007.“ Večernjakovi novinari i reporteri patrolirali su kroz 49 turističkih mjesta na cijelom Jadranu tijekom srpnja i kolovoza. Od ukupno deset kategorija- uređenost i čistoća mjesta, smještaj, ugostiteljska ponuda, zabavni i noćni život, ponuda sporta i rekreacije, kulturni sadržaji i manifestacije, uređenost i opremljenost plaže, ponude suvenira, prisutnosti na webu i opći dojam i gostoljubivost, Večernjakova ekipa reportera posebno je oduševljena zabavnim i noćnim životom, ponudom u restoranima,te zabavom općenito.
Makarskoj je ovo već treći feral do sada (2000. godina i 2001. godina). Na Trgu Tina Ujevića,u 13,00 sati upriličit će se svečano otkrivanje ferala, a na terasi hotela Meteor Gradu Makarskoj dodijelit će se Večernjakovo sunce.
Na samoj završnoj svečanosti proglasit će se i najbolja Inina benzinska postaja, po izboru čitatelja Večernjeg lista.

Završna svečanost proglašenja Makarske pobjednikom, koja je predviđena 9. listopada 2007. započet će akcijom Večernjeg lista i Grada Makarske pod nazivom "Večernji list–nacionalne novine-lokalne novine 2 u 1" te „zidne novine“ već 6. listopada, u subotu.
Projekt je dosada predstavljen u Varaždinu za vrijeme Špancirfesta, u Karlovcu za vrijeme Karlovačkih dana piva, te u Vinkovcima za vrijeme 42. Vinkovačkih jeseni. Pano, koji će predstavljati "zidne novine" biti će postavljen uz štand na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske. Na „zidnim novinama“ građani će se svakodnevno moći pročitati Večernji list.
Na štandu će se prodavati Večernjakovi proizvodi (knjige, CD, DVD...), a zarada od istih ići će u humanitarnu svrhu: za nabavku transportera za prevladavanje arhitektonskih prepreka za invalidne osobe. Naime, nabava ovog uređaja od izuzetne je važnosti za naš grad. Nadamo se, da ćemo, uz Vašu pomoć animirati što više građana da se odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji. Akcija će trajati od 6. listopada do 13. listopada, dakle sedam dana.


PROGRAM SVEČANE DODJELE

13,00 sati Svečano otkrivanje Večernjakova ferala – Trg Tina Ujevića
13,30 sati Piće dobrodošlice – terasa Hotela Meteor
.. , ..    sati Dodjela nagrade najboljoj Ininoj benzinskoj postaji
.. , ..    sati Dodjela Večernjakova sunca
14,15 sati Svečani domjenak

makarska logo