4°C weather icon

Započeli radovi na „Božićnom gradu“!

20.11.2011.

21.11.2011.

Jutros rano vrijedni su djelatnici Pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti, predvođeni našim sugrađaninom Ivanom Rosom-Duskom, započeli s radovima na „Božićnom gradu 2011.“ Nakon iznimno uspješne organizacije „Božićnog grada 2010.“, prema istom konceptu krenuli smo i ove godine. Manifestacija (kojoj se najviše vesele naši najmlađi!), kao i prodajni sajam započinje svečanim otvaranjem 6. prosinca, a trajat će do 29. prosinca 2011.
Kao i prošle godine, Božićni grad 2011. ponudit će našim sugrađanima i njihovim gostima niz zanimljivih sadržaja: prodajni sajam šarenih artikala, najveće jaslice u gradu, ali i šire, radionicu Djeda Božićnjaka za djecu (s animatoricom), božićno-novogodišnji vlakić s Djedom Božićnjakom, bogatu gastro-kulinarsku ponudu, svakodnevni kulturno-zabavni program, a sve u cilju stvaranja istinskog božićnog ugođaja te upotpunjavanja turističke ponude na području grada Makarske.
Povodom održavanja manifestacije i sajma Božićni grad 2011., gradonačelnik Marko Ožić Bebek donijet će Odluku o proglašenju sajamskih dana, koja će s radnim vremenom stajati na ulazu u Božićni grad.
Kulturno-zabavni program u sklopu manifestacije još je uvijek u izradi, a informacije o njegovim detaljima, kao i o Radionici Djeda Božićnjaka, objavit ćemo uskoro.
makarska logo