3°C weather icon

Veliki glazbeni spektakl: IVO GAMULIN GIANNI & PASTORA SOLER

06.08.2013.

 

Ivo Gamulin Gianni kao i proteklih godina radi ljetnu turneju, a ovaj put priređuje pravu poslasticu - veliki glazbeni spektakl sa španjolskom divom Pastorom Soler.         
Pastora Soler, koju mnogi zovu i španjolskom Celine Dion, značajna je umjetnica, koja iza sebe ima nekoliko velikih i prestižnih nagrada, a radila je s glazbenim velikanima među kojima su najistaknutiji Raphael, David Bisbal, Alejandro Sanz, Armando Manzanero, ili Malu Baute. Godine 2012. Pastora je jednostavno je zavladala svijetom, a za taj korak zaslužan je nastup na Eurosongu u Bakuu gdje je predstavljala Španjolsku sa svojom prekrasnom pjesmom "Quédate conmigo", kojom je naprosto osvojila srca publike diljem svijeta i potvrdila njenu titulu kao najljepšeg glasa Španjolske.
Ivo Gamulin Gianni u suradnji sa nekim od najvećih svjetskih diva održao je niz gala koncerta studeni 2009. godine, uz revijski orkestar Zagrebačke filharmonije, na kojem mu je gošća Anna Oxa. U Zadru i Opatiji, Ivo Gamulin Gianni ugostio je jazz zvijezdu Natalie Cole. Suradnja s Gloriom Gaynor na Božičnom koncertu 2010. se nastavila, te je održana ljetna turneja u Dubrovniku, Bolu i Pulskoj Areni. U prosincu 2011. ugostio je Dionne Warwick uz Simfonijski orkestar HRT-a, te goste Lanu Kos i Megablast. Božićnu turneju održao je sa svojim gostima Pastorom Soler , David Elliott, Doris Dragović i to u tri HNK - Split, Zagreb i Osijek.
 
Od 9. do 17. kolovoza Ivo Gamulin Gianni i Pastora Soler održat će Veliku jadransku turneju, i to u Opatiji, Rovinju, Solinu, Cavtatu te Makarskoj.
Koncert će se održati i u našem gradu i to 17. kolovoza 2013. - subota, u Ljetnom kinu Makarska s početkom u 21,00 sat.
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 100,00 kunau Fotomuzikalije Joko (Kačićev trg bb) te u agenciji Travel Zone Makarska (Kralja Zvonimira 3).
Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na samom ulazu u Ljetno kino od 19,00 sati.
Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 021 / 608 - 434 (Grad Makarska, Odjel za društvene djelatnosti).
 
Očekujemo veliki broj posjetitelja, stoga rezervirajte svoje karte na vrijeme jer su količine ograničene.
 

 

 

 

makarska logo