3°C weather icon

Večeras BALKAN CONNECTION BRASS

22.07.2012.

23.7.2012.

Danas, 23. srpnja u Katedrali sv. Marka s početkom u 21,30 sati nastupit će Balkan Connection Brass - ansambl limenih puhača sastavljen od petorice vodećih glazbenika iz regije.
Riječ je o glazbenicima s dugogodišnjim iskustvom u komornom i solističkom muziciranju i na vodećim pozicijama u orkestrima i to: Marko Ilić, solist Slovenske filharmonije na trombonu; Mladen Đorđević, solist Beogradske filharmonije i redovni profesor trube na Muzičkoj akademiji u Beogradu; Marin Zokić, solist Zagrebačke filharmonije i docent trube na Muzičkoj akademiji u Zagrebu;Viktor Kirčenkov, solist na rogu u Zagrebačkoj filharmoniji i Krunoslav Babić, tubist Zagrebačke filharmonije.
BC BRASS je ansambl koji se vrlo jasno nametnuo od samog početka svojom kvalitetom i osobnošću te svrstao u sam vrh komornog muziciranja, a to zasigurno jamče iskustvo i kvaliteta svakog pojedinca iz ansambla koji su svoje znanje stekli i redom se usavršavali kod najpriznatijih domaćih i svjetskih stručnjaka te su do sada i dobitnici niza priznanja i nagrada.
Zajedničko muziciranje glazbenika u ovom ansamblu za njih predstavlja izazov, a ujedno je i jamac jedne vrhunske glazbene priče koja je pred nama. Do sada je ansambl ostvario niz uspješnih koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu.

PROGRAM

1. Uvertira „Čarobna frula“ – W.A.Mozart arr.F.Watkin
2. Jesu Joy,of Man`s Desiring – J.S.Bach arr.T.Caens
3. Koncert za violinu u g-mollu – J.S.Bach transc.M.Torreilles,M.Barre
4. Kanon – J.Pachelbel
5. Koncert za dvije trube u C-duru – A.Vivaldi arr.F.Mills
6. Spiritual Waltz - E.Crespo
7. 3 Spirituals – E.Crespo
-The Battle of Jericho
-Nobody Knows
-Swing Low,sweet Chariot
9. Amazing Grace - traditional arr.L.Henderson


makarska logo