12°C weather icon

Uspješno predstavljanje makarskog turizma u Norveškoj

13.01.2009.

15.1.09.


Na sajmu u norveškom gradu Reiseliv pod nazivom Reiseliv Norway International Meeting&Travel Fair, koji se održavao od 8. do 11. siječnja 2009., ove godine nastupili su Turistička zajednica Grada Makarske i Hoteli Makarska na zakupljenom dijelu štanda Splitsko-dalmatinske županije. Ispred Turističke zajednice turizam našeg grada predstavljao je direktor Davor Glavina, a ispred Hotela Makarska Ivo Staničić i Nikola Barišić.
Posjećenost štanda bila je dobra kao i interes posjetitelja štanda Splitsko-dalmatinske županije za Makarsku i Makarsko primorje. Na štandu od 8 m2 domaćini su posjetiteljima dijelili promidžbeni materijal i cjenike.
Sljedeće predstavljanje Makarske održat će se u njemačkom Dresdenu u razdoblju od 30. siječnja do 1. veljače. Nakon Dresdena na redu je sjam u Vilniusu u Litvi od 27. veljače do 1. ožujka. Za ovaj sajam posebno su zainteresirane privatne turističke agencije i turistički uredi općina s područja Makarskog primorja, dok će na sajamu u Lyonu ,koji će se održati od 6. do 8. ožujka, nastupiti svi uredi turističkih zajednica općina Makarskog primorja.


makarska logo