14°C weather icon

Urbanistički plan uređenja naselja Zelenka 2: Prijedlog izmjena i dopuna na javnom uvidu od 26. ožujka do 4. travnja

22.03.2018.

Od 26. ožujka do 4. travnja 2018. u gradskoj vijećnici Grada Makarske održat će se javna rasprava s javnim uvidom u Prijedlog izmjena i dopuna UPU-a naselja Zelenka 2, svakim danom od 10 do 14 sati. Na javnom uvidu bit će izložen tekstualni i grafički dio Prijedloga plana.
Javno izlaganje o Prijedlogu izmjena i dopuna UPU-a naselja Zelenka 2 održat će se u srijedu 28. ožujka u vijećnici Grada Makarske, s početkom u 13 sati. Tijekom javnog izlaganja moći će se postavljati pitanja te davati prijedlozi i primjedbe u zapisnik. Tijekom trajanja javnog uvida prijedlozi i primjedbe moći će se upisati i u knjigu primjedbi.
Nositelju izrade - Odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo svoje prijedloge i primjedbe zainteresirani građani i udruge mogu uputiti odnosno dostaviti najkasnije do 04. travnja 2018. godine.

Pismena treba slati na adresu: GRAD MAKARSKA, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Obala kralja Tomislava 1, 21300 M a k a r s k a uz naznaku „Prijedlog izmjena i dopuna UPU-a naselja Zelenka 2 – javna rasprava“.
 

makarska logo