15°C weather icon

Uništavanje komunalne opreme i javnih zelenih površina

14.01.2008.

16.01.08.

U posljednje vrijeme Gradski su redari u svojim redovitim ophodnjama gradom evidentirali uništavanje komunalne opreme, kao i Gradskih javnih zelenih površina od strane nepoznatih i neodgovornih osoba.

 

   

 

Ovakvo ponašanje ukazuje na krajnji bezobrazluk i nemar za naš grad. Komunalno redarstvo Grada Makarske u suradnji sa Policijskom postajom Makarska osim promptnog uvida u napravljenu materijalnu štetu, odmah je poduzelo i ostale potrebne radnje kako bi se pronašao krivac.

    

         

Uvedene su redovite ophodnje gradom, kako bi se eventualno utvrdio počinitelj, a neće izostati ni tužba Grada Makarske protiv nepoznate osobe, obzirom na vrijednost počinjene materijalne štete.


Poruka iz Odsjeka za komunalno redarstvo

 
Vašim skromnim doprinosom, koji se sastoji od telefonskog poziva na dežurni broj Komunalnog redarstva Grada Makarske 021/612-085 spriječit ćete ovakve prizore u Vašoj neposrednoj okolini.
Prilikom uočavanja neprimjerenog ponašanja pojedinaca, u trenutku uočavanja, molimo Vas zapišite broj registarskih pločica ili odmah pozovite Komunalno redarstvo i inzistirajte na trenutnom dolasku.
Vi ste nam potrebni da zajedno uljepšamo naš grad.

makarska logo