12°C weather icon

Uloženo 2,5 milijuna kuna: Nakon izgradnje vodoopskrbne, kanalizacijske, električne telekomunikacijske i mreže oborinske odvodnje asfaltiran prvi krak Zadarske ulice

18.06.2019.

Nakon izgradnje vodoopskrbne, kanalizacijske, električne telekomunikacijske i mreže oborinske odvodnje asfaltiran je prvi krak Zadarske ulice u duzini 350 metara. Stanovnici ovog dijela grada odahnuli su jer su se radovi, zbog zahtjevnog posla i nepovoljnih vremenskih uvjeta, oduljili. Dinamikom radova nije zadovoljan ni zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ, ali je, kako je naglasio, zato zadovoljan njihovom kvalitetom.  

- Sretan sam da se sve privelo završetku, za sada. Ovo je velika infrastrukturna investicija u koju je Grad Makarska uložio 2,5 milijuna kuna. Od prosinca kada su počeli radovi riješena je vodovodna mreža, kanalizacija, električni i telekomunikacijski sustav te oborinska odvodnja, istaknuo je Vranješ.

Za jesen je najavio nastavak radova koji uključuju uređenje nogostupa i sadnju drvoreda naglasivši kako će završetkom radova na  izgradnji Starog velikobrdskog i Zadarske ulice  zapadni dio grada dobiti svoju obilaznicu.

makarska logo