14°C weather icon

Udruga "Savjetovalište Lanterna"

Udruga "Savjetovalište Lanterna"

Savjetovalište Lanterna od 1999. godine radi na zaštiti zdravlja djece, mladih i obitelji; na promicanju zdravog stila življenja putem savjetodavnog rada, osmišljavanja slobodnog vremena i edukacije.
Savjetovalište "Lanterna"  je povjerljivo mjesto u kojem možete dobiti razumijevanje, podršku, stručnu pomoć i informacije o institucijama koje vam mogu pomoći u suočavanju s problemima svakodnevnog života. Usluge savjetovanja su besplatne. Opći cilj udruge je pružanje psihosocijalne pomoći građanima lokalne zajednice, prvenstveno djeci, mladima i roditeljima s ciljem poboljšanja kvalitete života i razvoja društva te stručno osmišljavanje djelatnosti promicanja zdravog življenja.
Udrugu Lanterna osnovala je skupina stručnjaka, spremnih svoje znanje i vrijeme podijeliti, volonterski se angažirajući u zajednici u kojoj žive.
Svojim programima povezujemo stručnjake zaposlene u institucijama iz područja odgoja, obrazovanja, zdravstva i socijalne skrbi. U naše smo programe nastojali uključiti što veći broj građana različitih zvanja i zanimanja te na taj način senzibilizirati za preventivne aktivnosti što više struktura lokalne zajednice.
 
Kontakt:
Tel: 021/606-992
Faks: 021/610-586

e-mail: savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr

Internet adresa: www.savjetovaliste-lanterna.hr

makarska logo