5°C weather icon

U subotu 21. sjednica Gradskog vijeća

11.07.2016.

Nova 21. sjednica Gradskog vijeća Grada Makarske održat će se 16. srpnja (subota) u gradskoj vijećnici s početkom u 9 sati.
Uz prijedlog zapisnika sa 20. sjednice Gradskog vijeća na dnevnom redu naći će se i prijedlog odluke o davanju suglasnosti gradonačelniku za davanje izjave o preuzimanju poslovnih udjela, te za potpis i potvrdu Odluke o povećanju temeljnog kapitala, Odluke o izmjeni Društvenog ugovora i potpunog teksta Društvenog ugovora društva VODOVOD d.o.o. te prijedlog Odluke o davanju suglasnosti gradonačelniku za sklapanje sporazuma s društvom Kreator d.o.o. Makarska
Vijećnici će raspravljati i o sljedećim prijedlozima odluka: odluci o suglasnosti za otkup zemljišta u dijelu dionice (Ulica Požare u Makarskoj), odluci o socijalnoj skrbi Grada, odluci o lokaciji reciklažnog dvorišta Grada Makarske, odluci o davanju suglasnosti za davanje na korištenje I kata zgrade Mjesnog doma u Velikom Brdu Hrvatskom planinarskom društvu Veliko Brdo izravnom pogodbom, izmjenama odluke o autotaksi prijevozu, odluci o davanju suglasnosti za zasnivanje zakupa poslovnog prostora u vlasništvu Grada Makarske izravnom pogodbom s Glazbenom školom Makarska te odluci o postavljanju bankomata.
Na 21. sjednici raspravljat će se i o radu gradskih tvrtki i ustanova: izvješću o radu i godišnjem financijskom izvješću Javne ustanove Gradski sportski centar Makarska za 2015. godinu, izvješću Zajednice športskih udruga Grada Makarske za 2015.g. te izvješću o poslovanju društva Makarski komunalac d.o.o. Makarska za 2015. g.
Na dnevnom redu je i izvješće o obavljenoj reviziji (Državni ured za reviziju) te izvješće o korištenju proračunske pričuve za razdoblje 01.04.-20.06.2016.godine.

 

 

 

 

 

makarska logo