12°C weather icon

U srijedu 9. sjednica Gradskog vijeća

07.08.2018.

 

U srijedu 9. sjednica Gradskog vijeća

 

Sutra 8. kolovoza, s početkom u 10 sati, u gradskoj vijećnici će se održati 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Makarske.

Uz zapisnik sa prethodne sjednice, na dnevnom redu će se naći izmjene i dopune Statuta Grada Makarske, izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 01. srpnja do 31. prosinca 2017. godine, izvještaj o godišnjem obračunu proračuna za 2017.g. te stavljanje van snage Odluke o određivanju uvjeta za kandidate za članove nadzornih odbora, odnosno upravnih vijeća i školskih odbora, te uprava trgovačkih društava u kojima Grad Makarska ima dionice ili udjele.

 

Vijećnici će raspravljati i o izmjenama i dopunama UPU-a Glavica, davanju u zakup poslovnog prostora u poslovnoj zgradi na Trgu Tina Ujevića, davanju koncesije za posebnu uporabu pomorskog dobra za uređenje gradske plaže Osejava, o stavljanju izvan snage odluke o davanju gradskih prostora na privremeno korištenje političkim strankama i nositeljima nezavisnih lista, rekonstrukciji dječjeg igrališta u Velikom Brdu te davanju prethodne suglasnosti na Statut Dječjeg vrtića „Biokovsko zvonce Makarska“.

 

U vijećničkim klupama naći će se i izvješća o radu te godišnja i financijska izvješća gradskih ustanova za prošlu 2017. godinu (Dječji vrtić Biokovsko zvonce, Gradski sportski centar, Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA, Gradska galerija Antun Gojak, Gradska knjižnica i Gradski muzej)

 

 

 


 

 


 

 

 

makarska logo