10°C weather icon

U nedjelju u Glazbenoj školi predstava 'Djevojka koja nestaje'

11.04.2016.

U dvorani Glazbene škole Makarska u nedjelju 17. travnja, s početkom u 20 sati, gostuje predstava 'Djevojka koja nestaje' u kojoj igraju mlada splitska glumica Ivana Gudelj i Duško Modrinić.
Predstava 'Djevojka koja nestaje' prvo je djelo Teatra 'Susret' iz Osijeka. Osim redatelja Raponje, u nastajanju ove komedije sudjelovali su autorica teksta Kordelija Paladin, dramaturginja Tatjana Šuput, za scenu i kostime zadužena je bila Jasmina Pacek, a glazbu je skladao Neno Ninčević.
Riječ je o humorističnoj drami u kojoj glavni glumci igraju različite uloge, majke, oca, djeda, psihijatra, profesora, prolaznika i terapeutkinje i dočaravaju različite, neobične i složene odnose. U središtu predstave je Elizabeta, neobično i svojeglavo mlado žensko biće, prilično naopaka i na svoju ruku.
Ne odaziva se na svoje pravo ime, nego samo na nadimak Zabecida, što ga je sama sebi nadjenula. Odmalena živi u nekom svom svijetu, želi sačuvati svoju posebnost, različitost i autentične poglede na životne okolnosti. Ona ima stavove koji se ni u što ne uklapaju i nikome nisu bliski, pa je svi nastoje ispraviti i 'poslagati joj daske u glavi'.
Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti od utorka 12. travnja u Turist birou Makarska na rivi.
 

makarska logo