15°C weather icon

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije: Objavljen Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za turističke manifestacije u 2017. godini

03.02.2017.

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije na svojim je službenim stranicama objavila Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa „Potpore za turističke manifestacije“ u 2017. godini. Za dodjelu bespovratnih sredstava prijaviti se mogu

trgovačka društva, obrti, kulturne i druge javne ustanove, udruge i turističke zajednice koje se bave organizacijom manifestacija od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i/ili međunarodnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u određenu destinaciju.

 

Prilikom odlučivanja o dodjeli potpore Turističke zajednice Splitsko- dalmatinske županije vrednovat će se sljedeći kriteriji: značaj manifestacije/projekta, snaga tradicije /godine održavanja, broj sudionika, održivi razvoj svih dijelova Županije, vremenski period održavanja manifestacije/projekta, udio vlastitih sredstava, ukupna vrijednost manifestacije te medijska pokrivenost.

 

Kandidaturu sa cjelokupnom dokumentacijom šalju se u zatvorenoj omotnici s naznakama „Javni poziv za potpore manifestacijama – ne otvaraj“ na adresu:

  

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije

Prilaz braće Kaliterna 10

21000 Split

 

 

Rok podnošenja kandidature je do 28. veljače 2017.

 

Popis korisnika koji su ostvarili pravo na potporu bit će objavljen na internetskim stranicama Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore.

 

Cjeloviti tekst Javnog poziva za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa „Potpore za turističke manifestacije“ u 2017. godini možete pronaći ovdje.

 

makarska logo