17°C weather icon

Treća radionica za mlade i nezaposlene u organizaciji LAG-a ''Adrion'' u Makarskoj: Iskoristite priliku i postanite još konkurentniji na tržištu rada!

11.02.2020.

Lokalna akcijska grupa Adrion poziva sve mlade i nezaposlene do 29 godina, s minimalnim srednjoškolskim obrazovanjem na treću u nizu radionica koja će se,  u sklopu projekta „Job clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada“ održati u Makarskoj. Radionica će se održati 17. veljače 2020. u 10 sati u gradskoj vijećnici Grada Makarske, a polaznici će, ovisno o kvalifikacijama koje imaju, imati priliku naučiti kako profesionalno izraditi listu potencijalnih poslodavaca s naglaskom na one iz lokalnog okruženja koje djeluju na području LAG-a Adrion te kako ih kontaktirati.

 

 

Prvi ciklus radionica, koji je održan u Makarskoj,  Vrgorcu, Imotskom i Omišu, bio je koncipiran kao izravna komunikacija s potencijalnim budućim poslodavcima dok su kroz drugi ciklus radionica članovi bili profesionalno usmjereni na pisanje životopisa i prijave za posao. Tijekom radionica polaznici su dobili puno korisnih informacija o poslovima i mogućnostima prekvalificiranja, kako od poslodavaca, tako i od trenera na projektu, a stvorena su i brojna korisna poznanstva te poslovne ideje.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e – maila (klubzaposlise@lag-adrion.hr) ili na mob. + 385 99 436 9414.

 

makarska logo