4°C weather icon

Teatar Exit i Teatroman na Sv. Petru: Ulaznice za predstavu 'Ja, tata!' u prodaji u Turist birou

26.07.2014.

Makarani i njihovi gosti u ponedjeljak, 28. srpnja moći će pogledati jednu od ponajboljih kazališnih komedija - predstavu  'Ja, tata!', Teatara Exit. Teatar Exit i  Teatroman gostuju na Sv. Petru, a početak predstave je u 21 sat.

Riječ je o djelu Bjarni Haukura Thorssona, koju je za Exit režirao Boris Kovačević. Glumi Rakan Rushaidat. Urnebesna je to i  i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: 'Dragi, koje je boje trudnoća?' njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: 'Što to danas znači biti tata?' i 'Zašto uopće imamo djecu?', ako niste sigurni 'Kakav porod želite?' ili "Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?', ova predstava nudi zabavne, ali i životne  odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.
Ulaznice po cijeni od 40,00 kuna mogu se kupiti u Turist birou na gradskoj rivi, te na sam dan predstave na Sv. Petru, također po cijeni od 40,00 kuna, od 19,30 sati. Broj mjesta je ograničen(300).
 

 

makarska logo