3°C weather icon

Svečano otvaranje „Makarskoga ljeta 2012.“

17.06.2012.

18.6.2012.Zastava 'Makarskoga ljeta' službeno će zavijoriti na glavnom gradskom trgu u srijedu 20. lipnja. Ove je godine program svečanog otvaranja sasvim drugačiji nego prethodnih godina (prema ideji Davora Šegote - voditelja amaterske glumačke skupine 'Zlatousti', a u organizaciji Grada Makarske).
Umjesto „klasičnog vođenja“ kroz program otvaranja i različita događanja 'Makarskog ljeta 2012.' posjetitelje će performansom u stilu „nijemog filma“ i prigodnim slikopisom voditi glumci Lovre Laušić i Dino Beroš. U ovom performansu sudjelovat će i plesna skupina FA Tempet, plesna skupina 'Performance', Glazbena škola Makarska i „gusari“. Novi vizualni identitet plakata 'Makarskog ljeta 2012'. izvest će autori (makarski umjetnici Edita Brtan i Goran Novović ) na licu mjesta! Za glazbenu podlogu zadužen je DJ Zoran Spajić, dok je autor PPT-prezentacije s fotografijama Tonći Andrijašević.
Program svečanog otvaranja izvrsna je prezentacija svih događanja koja nas očekuju ovoga ljeta, uz značajan iskorak u kvaliteti i kulturno-umjetničkoj izvedbi same manifestacije.


Zato, ne propustite ovaj spektakl koji će vas zasigurno oduševiti!

makarska logo