6°C weather icon

Svečani prijem u hotelu Biokovka

20.03.2008.

21.3.08.

    

U kavani hotela Biokovka jučer je održan svečani prijem za delegate i predstavnike UEFA-e, HNS-a i reprezentacija Hrvatske, Belgije, Danske i Švicarske, koji u našem gradu borave povodom Europskog U-17 prvenstva 2007./2008.- elitno kolo, grupa 2.
Goste je primio gradonačelnik Marko Ožić Bebek sa svojim zamjenicima Ivanom Ivandom i Antom Novakom. Zaželjevši im dobrodošlicu gradonačelnik Bebek je istaknuo kako je Grad Makarska sa ponosom prihvatio ulogu glavnog domaćina za nogometno središte Split, a iako su neke od utakmica već odigrane, sve igrače je pozvao na „Fair Play“, te im zaželio ugodan boravak u Makarskoj.

  

Bontcho Todorov, UEFA-in delegat, zahvalio se na gostoprimstvu, ističući zadovoljstvo svojim boravkom u našem gradu. Martin Novoselac – direktor reprezentacija mlađih uzrasta Hrvatskog nogometnog saveza također se, kao jedan od domaćina, prigodnim riječima obratio nazočnima. Nakon razmjene prigodnih poklona, druženje se nastavilo u restoranu hotela Biokovka na svečanom domjenku.

makarska logo