17°C weather icon

SUTRA - Dječji karneval:)

03.03.2011.

4.3.2011.

Budite i vi dio Dječjeg karnevala, sutra - 5. ožujka 2011.!!! Povorka kreće s Plišćevca u 9,30 sati, a skupine „malih maškara“ pojedinačno će se predstaviti na Kačićevu trgu, gdje će se održati i prigodni program. Na ovogodišnjem Dječjem karnevalu nastupit će 43 grupe - oko 1200 djece, što je najveći broj sudionika do sada. Osim gradskih vrtića i škola, sudjeluju vrtići s Makarskog primorja. Nadamo se lijepom vremenu i odličnom provodu za naše najmanje.

SUDIONICI DJEČJEG KARNEVALA:
DJEČJI VRTIĆ BIOKOVSKO ZVONCE MAKARSKA,
DJEČJI VRTIĆ "MORSKI KONJIĆ" (PODGORA, DRAŠNICE I IGRANE),
DJEČJI VRTIĆ "JEŽIĆ" (BAŠKA VODA),
OSNOVNA ŠKOLA STJEPANA IVIČEVIĆA MAKARSKA,
OSNOVNA ŠKOLA OCA PETRA PERICE.

OBAVIJEST O REGULACIJI PROMETA
ove subote 5. ožujka 2011. - zbog održavanja Dječjeg karnevala od 7,00 sati za promet motornih vozila bit će zatvorena Obala kralja Tomislava (Gradska riva) - od križanja s Ulicom Stjepana Radića (TC Merces).
Molimo vozače da uklone parkirane automobile s navedenog područja rive (od Mercesa do Diokoma) najksanije do 8,00 sati. U suprotnom će iste ukloniti pauk-služba o trošku vlasnika automobila.
Napominjemo i da će od 9 do 11 sati (ili završetka povorke) za promet biti zatvorena i Ulica kralja Zvonimira - i to od križanja s Ulicom kralja Petra Krešimira IV. (od Tommyja).
U slučaju nepovoljnog vremena Karneval će biti odgođen, a promet neće biti zatvaran.

 

U SLUČAJU LOŠEG VREMENA DJEČJI KARNEVAL SE OTKAZUJE!

 

Ovim putem zahvaljujemo sportskim udrugama koje su se odazvale za pomoć u osiguranju dječje povorke: Ragbi klubu Makarska rivijera, Moto klubu Sv.Jure, Košarkaškom klubu Amfora, te svim predstavnicima karnevalskih skupina.

makarska logo