10°C weather icon

Stručni studij za izobrazbu trenera - informacije

24.08.2011.

25.8.2011.

Društveno veleučilište u Zagrebu – Odjel za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Gradom Makarska raspisali su Natječaj za upis na Stručni studij za izobrazbu trenera za jesenski razredbeni postupak. Svi zainteresirani trebaju zaključno s 15. rujna 2011. dostaviti dokumentaciju navedenu u Natječaju, dok će se razredbeni postupak u Zagrebu održati 17. rujna 2011. (subota), a u Makarskoj početkom listopada (o točnom datumu održavanja na vrijeme ćemo obavijestiti kandidate).
Razredbeni postupak koji je održan u srpnju zadovoljilo je 20 pristupnika, a jesenskom razredbenom postupku, na temelju predprijava, pristupit će 35 kandidata u Makarskoj ili Zagrebu.

Sportske stipendije
Na temelju članka 76. Zakona o športu i članka 49. Statuta Grada Makarske, Gradonačelnik je donio Odluku o snošenju troškova studiranja polaznicima Stručnog studija za izobrazbu trenera. Pravo na financiranje ostvaruju studenti s prebivalištem u Makarskoj koji upišu Kineziološki fakultet u ak godini 2011.-2012. uz preporuku matičnog kluba i Zajednice športskih udruga Grada Makarske. Obveze koje proizlaze iz Odluke regulirat će se Ugovorom o sportskoj stipendiji, kojeg potpisuj Grad Makarska – stipenditor, sa pristupnikom – stipendistom, nakon što isti zadovolji razredbeni ispit i upiše Stručni studij, te priloži potvrdu o upisu.
makarska logo