14°C weather icon

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića: Zahvala gradonačelniku na donaciji kojom su nabavljene nove knjige za školsku knjižnicu

10.05.2017.

Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića uputila je pisanu zahvalu gradonačelniku Tonću Biliću koji je  donacijom od 15.000,00 kuna omogućio obnavljanje fundusa školske knjižnice. Sredstva su, na zamolbu Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića, osigurana iz proračunske pričuve gradonačelnika.

-Zadovoljstvo mi je što Vam mogu iskazati veliku zahvalnost što ste nas  uvrstili u proračun Grada, te nam tako omogućili da fond naše školske knjižnice bude bogatiji. Sredstvima koja ste namijenili školskoj knjižnici obnovili smo fond  knjiga, bogatiji smo za 201 svezak, a nadamo se da će naša suradnja  trajati i dalje. Želimo iskazati neizmjernu zahvalnost, koja se ne može opisati riječima,  svima vama koji ste prepoznali potrebu da naša djeca imaju potrebnu literaturu u srednjoj školi. Zahvaljujem se u ime cijele Škole, ravnatelja, a najviše u svoje ime i kolegice Tamare, stoji u dopisu kojeg potpisuje Dražana Filipović, dipl.knjiž. mentor.

makarska logo