20°C weather icon

Sportska piramida: 13. i 14. travnja provedite aktivan obiteljski vikend u Makarskoj

09.04.2019.

Udruga Sportska piramida i ove godine poziva djecu predškolske i školske dobi i njihove obitelji na AKTIVAN VIKEND U MAKARSKOJ 13. i 14. travnja 2019.

Cilj manifestacije, koja se organizira treću godinu zaredom, je djecu i roditelje potaknuti da više vremena zajedno provode u prirodi kroz aktivan odmor te približiti obitelji iz grada Zagreba sa Makarskom i njihovim stanovnicima.

U sklopu izleta koji će se odvijati kroz 2 dana sudionike očekuje:

-Animacija, sportska aktivnost i zabavno druženje sa obitelji, prijateljima i sportskim terenima

-Aktivni izlet uz idealne uvjete za rekreaciju na otvorenom, obiteljsko druženje uz igru, smijeh i zabavu u ozračju pozitivne atmosfere bez natjecanja

-Lagane šetnje u trajanju od nekoliko sati koje djeci omogućavaju da kroz sportske igre(recikliranje otpada iz mora, streličarstvo, veslanje, adrenalinske stanice, spužvaste buzdovane…) što bolje razviju motoričke sposobnosti

-Blago planinarenje po planinarskoj stazi iznad Makarske(Makar-Veliko Brdo) sa koje se pruža prekrasan pogled na more i otoke te ručak u restoranu ''Veliko Brdo''

-Demonstracija i stjecanje raznih vještina uz pomoć prijateljskih udruga: Veslačkog kluba Biokovo,  HGSS-a Makarska, DVD-a Makarska i dr.

-Druženje i zajedničko objedovanje u prirodi

-Zajedno s djecom, po lijepoj makarskoj obali proći ćemo 6 km uz zabavne i motoričke stanice. Svakih 600 metara dočekuje nas kineziolog ili stručna osoba koja će objasniti zadatak i pobrinuti se za njegovo sigurno izvođenje. Do Gradskog sportskog centra, koji je naš cilj, očekuje nas 10 radnih stanica zajedno sa OPG stanicama i stanicama za okrijepu. Na Gradskom sportskom centru, gornjem pomoćnom terenu, čekaju nas još 4 radne stranice na kojima ćemo se lijepo rekreirati i zabaviti. Na kraju, nakon hodanja čeka nas hrana i piće i dodatna animacija, poručuju organizatori iz udruge za sport i rekreaciju Sportska piramida.

 

Dnevna cijena izleta je 40 kuna po osobi,  a uključuje animaciju, okrijepu na stazi, ručak i piće na Gradskom sportskom centru.

Okupljanje i start će biti ispred hotela Dalmacija(1. dan) i na parkiralištu ispod groblja u Makru (2. dan) u 10.30/10.45/11.00/11.15/11.30, a za sve predbilježbe može se nazvati broj 091 955 1745.

 

makarska logo