13°C weather icon

Škoro zapalio Kačićev trg

01.01.2008.

 

02.01.08.

Buran doček Nove godine u Makarskoj, mogao bi biti rezime provoda najluđe noći u godini u gradu pod Biokovom. Posjetitelji Kačićevog trga- stotine Makarana i gostiju, u Novu 2008. ušli su uz zvuke tamburice i gitare, slavonske i dalmatinske pjesme, te naravno- glas Miroslava Škore i publike.

 

     

 

Koncert koji je započeo nekoliko minuta nakon 22,30 sati ni unatoč buri, koja je kako je vrijeme odmicalo, bila sve jača, pa čak i pahuljama snijega koje su se pojavile nakon ponoći, zadržao je prepun Kačić gotovo 3 sata.

 

     

 


Slavlje su na trenutak prekinule želje za uspješnom 2008. godinom, koje je posjetiteljima uputio gradonačelnik Marko Ožić Bebek sa svojim najbližim suradnicima, zamjenicima gradonačelnika Ivanom Ivandom i Antom Novakom, članovima Gradskog poglavarstva Željkom Kovačićem i Lukom Rosom, te pročelnikom Odjela za društvene djelatnosti Draženom Kuzmanićem. Nije izostao ni novogodišnji šampanjac, kao ni vatromet koji tradicionalno označavaju početak Nove godine u Makarskoj.

 

     

 


Nakon veselog dočeka na Kačićevom trgu, gradonačelnik je obišao dežurne službe grada: Dobrovoljno vatrogasno društvo, Policijsku postaju, Hitnu pomoć, te Rodilište da bi na posljetku našim sugrađanima još jedan put čestitao Novu 2008. godinu, putem lokalne radio postaje- Radija Makarska rivijera.

 

     

 


Gdje god da ste bili te noći, vjerujemo da vam je bilo lijepo, ako ste bili na Kačićevom trgu da će vam doček ostati u lijepom sjećanju i ako to još niste čuli od nas – želimo vam sretnu i uspješnu 2008. godinu!


  

makarska logo