4°C weather icon

Sjednica Gradskog vijeća u srijedu 6. prosinca

03.12.2017.

Sjednica Gradskog vijeća održat će se u srijedu 6. prosinca u gradskoj vijećnici s početkom u 10,00 sati. Uz prijedlog zapisnika s prethodne sjednice, na dnevnom redu 4. sjednice naći će se izmjene i dopune Statuta Grada Makarske, izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Makarske, izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja ugostiteljsko turističke zone Makarska-Zapad 2 te odluka o privremenoj zabrani izvođenja radova na području Grada Makarske;
Vijećnici će odlučivati i o novim prijedlozima odluka o gradskim porezima, o porezu na korištenje javnih površina na području i radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području grada Makarske.
Pred gradskim vijećnicima naći će se i izvješće o poslovanju Vodovoda d.o.o. za 2016. godinu, te financijska izvješća Makarskog komunalca d.o.o. i Stambenog gospodarstva Makarska d.o.o. za 2016. godinu.
Gradsko vijeće odlučivat će i o prijedlogu za razrješenje mrtvozornice za područje grada Makarske te prijedlogu imenovanja ravnateljice Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce.
 

makarska logo