15°C weather icon

Sjednica Gradskog vijeća 11. veljače: Vijećnici odlučuju o otkupu zemljišta za prometnicu do Dječjeg vrtića na Zelenki

06.02.2017.

Sjednica Gradskog vijeća, 24. po redu, održat će se u subotu 11. veljače u gradskoj vijećnici s početkom u 10,00 sati.
Uz zapisnik sa prošle sjednice održane 22. studenog 2016. na dnevnom redu naći će se Odluka o rasporedu sredstava političkim strankama iz proračuna Grada Makarske u 2017., Odluka o suglasnosti za otkup zemljišta za prometnicu do dječjeg vrtića na Zelenki, Odluka o kupnji zemljišta za izgradnju javnog trga na Zelenki (južno od crkve Kraljica mira) te Odluka o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja na području grada Makarske: Rekonstrukcija dječjeg igrališta u naselju Veliko Brdo.
Vijećnici će raspravljati i o izmjenama i dopunama odluka o korištenju javnih površina na području grada Makarske i porezu na korištenje javnih površina na području grada Makarske, Odluci o davanju na korištenje prostora u vlasništvu Grada Makarske ustanovama te izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu.
Za dnevni red 24. sjednice najavljene su i sljedeće točke: Plan mreža dječjih vrtića na području grada Makarske, Zaključak o davanju suglasnosti gradonačelniku Grada Makarske za sklapanje sporazuma o prijateljstvu i suradnji između Grada Makarske u Republici Hrvatskoj i Općine Travnik u Bosni i Hercegovini, Zaključak o davanju suglasnosti na izvješće o radu Gradske galerije Antun Gojak za 2016., Zaključak o prijedlogu Rješenja o razrješenju mrtvozornice za područje grada Makarske, Zaključak o davanju suglasnosti na godišnje izvješće o radu Javne ustanove Makarska razvojna agencija -MARA za 2016. godinu te Izvješće o korištenju proračunske pričuve.

 

 


 

makarska logo