25°C weather icon

Rođendanski koncert grupe Magazin 21. travnja u Makarskoj

14.04.2014.

U konkurenciji tri grada koji su bili kandidati za glazbeni spektakl rođendanskog koncerta grupe Magazin odabran je grad Makarska. Prevagnula je odluka pjevačice Andree Šušnjare, budući da je velik broj njezinih prijatelja i obožavatelja s područja Makarske rivijere. 

-Pripremamo poseban program za staro i mlado te koristim priliku pozvati sve Makarane i njihove goste da dođu na pravu rođendansku feštu i dobro se zabave prije početka turističke sezone-  rekao nam je Ante Miletić, bubnjar grupe.
Organizator ovog velikog rođendanskog koncerta je Glazbena mladež Split koja se zahvaljuje Gradu Makarskoj što je prepoznao značaj ovog koncerta za svoje sugrađane i prihvatio generalno pokroviteljstvo koncerta. Rođendanski koncert održat će se na Uskrsni ponedjeljak, 21.travnja, s početkom u 20.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Makarska. 
Ulaznice za ovaj spektakl mogu se u pretprodaji nabaviti po vrlo popularnoj cijeni od 40 kn u Sport caffe-u i Fotomuzikalijama Joko, a na sam dan koncerta, od 9 sati ujutro, po cijeni od 50 kn na blagajni dvorane.

 

makarska logo