7°C weather icon

RADIONICA: „Mogućnosti financiranja za udruge“

16.02.2012.

17.2.2012.

U organizaciji Udruge "Mi" iz Splita u Makarskoj će se 22. veljače 2012. održati radionica „Mogućnosti financiranja za udruge“ u vremenu od 10:00 do 14:00 sati u prostorijama Gradske uprave Makarska, soba 26. Radionica je namjenjena organizacijama civilnoga društva (udrugama, kulturno-umjetničkim društvima, građanskim inicijativama i sl.

Teme radionice:
- Ciklus prikupljanja sredstava
- Izvori informacija o potencijalnim donatorima (lokalnim, regionalnim, nacionalnim, privatnim pa do EU fondova)
- Pregled obrazaca …


Za sudjelovanje na radionici potrebno je na mail: dana@udruga-mi.hr poslati podatke (naziv udruge i kontakt) najkasnije do 20. veljače 2012. godine, a za sve dodatne informacije vezano uz radionicu slobodno nas kontaktirajte na 021/329-135. Broj sudionika je ograničen!
Radionica se organizira u sklopu PROGRAMA “STEP”– kojeg provodi Udruga MI Split u partnerstvu s Udrugom tajnika i računovođa u školstvu, UTIRUŠ – Trogir. Program “STEP” je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja i jačanja sposobnosti organizacija civilnoga društva kojeg provodi Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Više informacija dostupno je i na www.programstep.info!

Program STEP pruža usluge informiranja, savjetovanja i izobrazbe kao sustavnu podršku zainteresiranim udrugama u regiji, te neformalnim građanskim inicijativama na lokalnoj razini. Sve aktivnosti su besplatne za krajnje korisnike!
makarska logo