15°C weather icon

Protokolarnim prijemom zahvalili i čestitali olimpijcima

13.08.2012.

14.8.2012.

Za makarskog osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu Ivana Buljubašića i rukometnu reprezentativku, olimpijku Anitu Gaće gradonačelnik Marko Ožić Bebek i predsjednik Gradskog vijeća Damir Mendeš službeni protokolarni prijam priredili su na sjednici Gradskog vijeća Grada Makarske u hotelu Meteor, na oduševljenje i ponos svih nazočnih.
Predsjednik Gradskog vijeća Damir Mendeš našim je olimpijcima čestitao i zahvalio na velikom uspjehu te istaknuo kako je ovo povijesni trenutak za Makarsku, jer je ovo prva olimpijska medalja kojom se ponosi cijeli grad. Gradonačelnik Marko Ožić Bebek pridružio se čestitkama u svoje ime, ali i u ime svih građana Makarske te im poželio još mnogo uspjeha i zdravlja u daljnjoj karijeri, nakon čega su se čestitkama pridružili redom svi članovi Gradskog vijeća Grada Makarske. Gradonačelnik Bebek olimpijki Aniti Gaće uručio je buket cvijeća, kristalni tanjur kao uspomenu na ovaj dirljivi trenutak te poklon-bon u iznosu od 2 tisuće kuna, dok je predsjednik vijeća Mendeš zlatnom Buljubašiću uručio također kristalni tanjur te poklon-bon u iznosu od 10 tisuća kuna kao nagradu za ovaj vrhunski rezultat.
Zajedničkom fotografijom s našim olimpijcima završio je onaj službeni dio njihova dočeka, dok nas večeras u Ivanovu kvartu na Zelenki čeka onaj pravi „feštarski“ dio, gdje će ih pozdraviti i odati im dužno poštovanje građani Makarske.

makarska logo