28°C weather icon

Proslava obilježavanja 5. kolovoza - Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja

01.08.2010.

Umjesto koncerta na Kačićevom trgu, ranije najavljenog u sklopu Makarskog ljeta, u četvrtak, 5.kolovoza.2010., Grad Makarska organizira pučku feštu na gradskoj rivi. Tom prigodom građani i gosti grada častit će se pečenom ribom i rižotom. Očekuje nas i bogat kulturno - zabavni program, u kojem će nastupiti Gradski zbor Makarska, klapa Srdela, Folklorni ansambl Tempet, te band Maria Rose.

Početak događanja je u 21,00 sat duž gradske rive.

Dođite i zajedno proslavimo 5. kolovoza - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hravtskih branitelja.

(Zbog ovog će događanja gradska riva biti zatvorena za promet 5. kolovoza 2010. od 15 sati od križanja Obale kralja Tomislava i Stjepana Radića (trgovački centar Merces), a od 17 sati od križanja Ulica kralja Zvonimira i kralja Petra Krešimira IV. (supermarket Tommy). Molimo sve vlasnike vozila da navedenog dana, najkasnije do 15 sati ,premjeste svoja vozila parkirana na gradskoj rivi - od Splitske banke do hotela Porin. Ukoliko isto ne izvrše, vozila će izmjestiti služba za uklanjanje vozila tzv. Pauk, o trošku vlasnika vozila. )

Također, u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, na plivalištu u gradskoj luci , 5. kolovoza, održat će se vaterpolo susret veterana VK Galeb. S početkom u 20,00 sati utakmicu će odigrat VK Galeb (osnivači kluba) i VK Galeb (II. generacija).
makarska logo