31°C weather icon

Program Razmjene sportaša za ljeto 2018.: Najboljem nogometašu/ici stipendija Grada Makarske

11.01.2018.

Dodjelom stipendije najboljem nogometašu/ici u programu Razmjene sportaša za ljeto 2018. Grad Makarska se po prvi put se uključio u projekt kojeg već treću godinu zaredom provode HRNK Zmaj Makarska i California Magic Soccer club. Stipendija koju će dobiti najbolji nogometaš/ica pokriva troškove avionske karte, vize i osiguranja pri putovanju u Sjedinjene Američke Države. Na ovaj način Grad Makarska pomaže uključivanje svih nogometaša/ica u program, neovisno o financijskoj situaciji te omogućuje šansu svakom djetetu da svojim zalaganjem i odnosom u drustvu/sportu dobije nagradu odlaskom u SAD.

 

Izabrani dječaci i djevojčice imat će priliku otputovati u Californiu i provesti mjesec dana u društvu nogometaša, trenera i roditelja iz California Magic SC, ali ujedno i predstavljati svoj nogometni klub i Grad Makarsku. Uz druženje, imat će priliku nastupati na turnirima, učiti engleski, posjetiti poznata sveučilišta te doživjeti brojna nova iskustva.

 

Sukladno uvjetima natječaja, kandidati moraju biti registrirani igrači/ce HRNK Zmaj te učenici od I. do III.razreda srednje škole. Kriteriji za odabir kandidata su uspjeh uškoli, preporuka trenera i profesora te motivacijsko pismo.

 

Podatke i motivacijsko pismo potrebno je dostaviti klubu najkasnije do 31. siječnja 2018., a za sve dodatne informacije vezane za prijavu zainteresirani se mogu javiti Darku Vlatkoviću, voditelju škole nogometa HRNK Zmaja ( kontakt 091/535 41 86, rnkzmaj.makarska@gmail.com ) ili Andri Fistoniću, voditelju projekta (kontakt andro.fistonic@gmail.com)
 

makarska logo