8°C weather icon

Privremeno zatvoren Dječji vrtić Biokovsko zvonce: U vrtiću Ciciban organiziran boravak djece čiji roditelji ne mogu osigurati drugačiju skrb

17.03.2020.

Sukladno zaključcima Stožera Civilne zaštite Grada Makarske i smjernicama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske  za postupke vezano uz aktualnu situaciju širenja koronavirusa, ravnateljica Anela Židić donijela je odluku o uvođenju posebnih mjera u režimu rada Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce.

 

Poseban režim uključuje privremeno zatvaranje objekata  "Veseljko", "Zvončica", "Pčelica", "Vrapčić", "Radost", "Maslačak" i "Grdelin" od danas 17. ožujka do srijede 1. travnja.

 

U objektu "Ciciban"- Molizanskih Hrvata 2, Makarska  bit će osiguran boravak od 6,30do 16,30 za djecu koja su uključena u cjelodnevne boravke (uključujući smjenski boravak) odnosno od 07:00 do 13:00 za djecu uključenu u jutarnje i poslijepodnevne poludnevne boravke.Navedeno se odnosi isključivo na one korisnike Dječjeg vrtića "Biokovsko zvonce" koji nemaju  mogućnosti osigurati drugačiji oblik skrbi za dijete.

 

-Apeliramo na roditelje da svi zajedno ozbiljno i odgovorno shvatimo naputke nadležnih institucija, ne ugrožavamo sebe i druge te zajednički pridonesemo da se ova situacija čim prije i uspješnije završi na zadovoljstvo svih i bez zdravstvenih posljedica, naglasila je ravnateljica Anela Židić napominjući kako je odluka podložna izmjenama sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Splitsko- dalmatinske županije i Stožera civilne zaštite Grada Makarske te će se redovito objavljivati na web stranicama vrtića.

 

makarska logo