5°C weather icon

Primopredaja ključeva Grada - Makarska širi europsko jedinstvo

26.01.2012.

27.1.2012.
Kako smo već i službeno objavili, Grad Makarska primljen je u Europsku unije prije ostalih gradova u našoj državi. Kako su zadovoljeni ama baš svi uvjeti, te kako smo na svim živim poljima ispred ostatka države, Makarska je primljena u Europsku uniju bez pregovora i bez referenduma!
Tako je danas ključeve Grada u punom sastavu došla preuzeti visoka delegacija EU na čelu s europskim povjerenikom za integracije i marćapiju – dr. mr. Lažislavom Prevarenkom, povjerenikom EU Zajebnice za vojna i civilna pitanja –Iliijić Ramirez i europskim povjerenikom za nepovjerenje – dr . Zdipimirom Ukradovskim, te ostalom uglađenom europskom svitom.

Povjerenik Europske zajebnice tako je poručio Makaranima i Makarkama što ih sljeduje ulaskom u EU, s obzirom da su glasali za Europu i da su sami krivi za sve što nadolazi. Tako je nagovijestio prisvajanje obale i plaže te kako će naplaćivati kupanje i ležaljke i sve što ide s tim. Kaže da će sagraditi žičaru i na njoj -dignit miljarde… Nova europska delegacija priprema i novi vodič za buduće investitore koji će se zvati „Mala zemlja za veliki lopovluk“ – ko nije jamio, još more, a grad će podijeliti na više zona i pokrajina.
Na kraju je uvaženi g. Ilijić Ramirez zahvalio svim dragim Makaranima koji su glasali za EU i obećao obilje blagostanja uz slogan: Di si da si – najba si!
Zadovoljan podrobnim izlaganjem o novim (ne)prilikama koje čekaju naš grad u EU, zamjenik gradonačelnika Ivan Ivanda u prigodi uručavanja ključeva Grada visokoj delegaciji poručio je kako mirne duše predaje ključeve Grada, s obzirom da nova vlast, na našu sreću, ima rješenje za sve probleme!

makarska logo