9°C weather icon

Primanje za svjetsku prvakinju u kickboxingu

12.10.2008.

13.10.08.


Dana 10. listopada 2007. (četvrtak) zamjenik gradonačelnika Ivan Ivanda u zgradi Gradskog poglavarstva primio je juniorsku svjetsku prvakinju u kickboxingu Kristinu Ravlić i ostale borce kickboxing kluba Mawashi koji su ostvarili zavidan uspjeh na Svjetskom kadetskom i juniorskom prvenstvu u Napulju te u konkurenciji 44 zemlje i 1050 natjecatelja u Makarsku donijeli čak 5 medalja. Najuspješnija Kristina Ravlić postala je svjetska prvakinja u kategoriji mlađih kadeta do 32 kg. Kristina je i osvajačica Svjetskog kupa i nekoliko međunarodnih turnira, a u Hrvatskoj je Kristina dosada osvajala uvijek zlatne medalje.
Jure Drlje je osvojio brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta do 37 kg, do 12 godina. Jure je na Svjetskom kupu osvojio srebrnu medalju. Ela Filipović, inače prvakinja Hrvatske, osvojila je brončanu medalju u kategoriji +47 kg – mlađi kadati.Thomas Matić osvojio je brončanu medalju u kategoriji starijih kadeta do 47 kg. Jerko Loboja je u disciplini light contact osvojio brončanu medalju do 52 kg. Antea Križelj i Anđela Stanić, iako uspješne, nisu uspjele doći do medalje.
Zamjenik Ivanda čestitao je malim borcima na još jednom u nizu uspjeha, pogotovo svjetskoj prvakinji Kristini Ravlić koja je ime svoga grada ponijela u svijet i prezentirala kao grad sporta.
Poželjevši im još uspjeha i osvojenih medalja na budućim natjecanjima, dogradonačelnik je svjetskoj prvakinji uručio digitalni foroaparat, a ostalim „brončanim“ borcima MP3 Playere.

 

 

    

 

 makarska logo