7°C weather icon

Primanje članova kluba Mawashi

13.10.2009.

14.10.09.

Piše Janja Glučina
Snimio Smiljan Topić

Jure Drlje, Jure Beus, Ivan Buljubašić, Kristina Ravlić, Anđela Stanić, Antea Krželj i Ela Filipović, članovi Mawashi kluba iz Makarske, osvojili su zlato, 2 srebra i 4 bronce na Europskom prvenstvu u kickboxingu. Najuspješnija je bila mlada Breljanka Ela Filipović i osvojila je zlato! Tim povodom za ove sjajne mlade sportaše koji na najbolji način predstavljaju Makarsku upriličeno je primanje u Gradu. Pozdravivši predstavnike Mawashi kluba u ime gradonačelnika dr. Marka Ožića Bebeka sportašima je ispred Grada čestitao dogradonačelnik Ivan Ivanda. -Sjajni rezultati plod su vašeg ustrajnog rada čime ste postigli da se vaš klub svrsta u najtrofejniji u gradu, kazao je Ivanda uručivši pobjednicima sliku i ček u iznosu od tisuću kuna. -Ovoliko trofeja je puno i da se igra na franje, a ne ovako težak i ustrajan sport, dodao je dogradonačelnik Ante Novak

Mawashi klub Makarska od početka uspješno vodi aktualni svjetski prvak Pero Gazilj. Ističe kako su ovi mladi iznimno talentirani i uspješni zahvaljujući prije svega potpori roditelja, ali i Grada. Zahvalio je Gradu Makarskoj na svekolikoj potpori izrazivši posebno zadovoljstvo što imaju dvoranu kakvom se mogu ponositi.

Mawashi klub Makarska predstavlja svoj grad na brojnim turnirima koji okupljaju oko 1200 ljudi iz više od tridesetak zemalja. Upravo takav turnir će i Makarska organizirati u travnju 2100. kada će ugostiti 1100 mladih sportaša, pripomenuo je Stipan Stanić u ime Uprave kluba Mawashi.


makarska logo