7°C weather icon

Prijem reprezentacije kod gradonačelnika

13.01.2010.

14.01.09.U srijedu,13. siječnja 2009., u hotelu „Osejava“ gradonačelnik grada Makarske dr. Marko Ožić Bebek je, zajedno sa svojim zamjenicima Antom Novakom i Ivanom Ivandom, službeno primio hrvatsku rukometnu reprezentaciju i čelne ljude Hrvatskog rukometnog saveza.
Na samom početku gradonačelnik se ispričao za odsustvo prilikom dolaska reprezentacije u Makarsku na pripreme, čestitao im na osvojenom prvom mjestu na Interwetten Cup-u u Austriji te poželio dobre pripreme u Makarskoj i dobre rezultate na nadolazećem Europskom prvenstvu.
Izbornik Lino Červar se je, u ime stručnog stožera, zahvalio na srdačnoj dobrodošlici i gostoprimstvu te poručio da će se vratiti u Makarsku. Također je izjavio da su zadovoljni dvoranom i svime što im je pruženo tijekom ovih priprema. Naglasilo se kako Makarska ima veliki potencijal kada su u pitanju pripreme športaša.
Gradonačelniku je Lino Červar uručio poklon - rukometnu loptu sa potpisima cijele reprezentacije dok je Igor Vori, kao kapetan reprezentacije, poklonio svoj dres također sa potpisima reprezentativaca.
Gradonačelnik je u ime grada Makarske reprezentaciji poklonio tortu makaranu, simbol Makarske, da im vrati snagu nakon napornog treninga
makarska logo