16°C weather icon

Prijem najuspješnijih učenika Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića

27.06.2012.

28.6.2012.

Gradonačelnik Marko Ožić Bebek danas 28. lipnja 2012. u zgradi Grada Makarske ugostio je učenike Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića koji su ostvarili značajan uspjeh na državnim natjecanjima te njihove profesore i ravnatelja Slavka Gudelja. Najznačajniji uspjeh ostvarila je Marta Han, učenica 1. a razreda, osvojivši 1. mjesto na državnom natjecanju iz matematike te učenik 2. a razreda Ante Ravlić koji je nastupio na čak 3 državna natjecanja. Gradonačelnik Bebek u svom obraćanju čestitao je učenicima, njihovim profesorima i ravnatelju na tim izvanrednim uspjesima te im zahvalio na promoviranju znanja i obrazovanja našega grada, uz želje za daljnjim uspjehom i takvim rezultatima. Ravnatelj škole Slavko Gudelj zahvalio se gradonačelniku u svoje ime te u ime profesora i škole na prijemu i prepoznavanju njihova uspjeha. Učenica Marta Han ukratko je prenijela dojmove s natjecanja nakon čega su uručene vrijedne nagrade „makarskim mozgovima“.
Najuspješniji učenici Han i Ravlić nagrađeni su poklon-bonom u iznosu od 4.000,00 kn koji će iskoristiti u trgovini Kingtrade za informatičku opremu. Ostalim uspješnim učenicima dodijeljen je poklon-bon u iznosu od 500,00 kn također za informatičku opremu u Kingtradeu. Nakon dodjele nagrada uslijedila je zajednička fotografija ispred zgrade Grada.

ČESTITAMO I OVIM PUTEM:

Učenici 1.a razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Marti Han za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju iz matematike.

Učeniku 2.a razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Anti Ravliću za postignuti uspjeh na trima državnim natjecanjima (iz matematike, kemije i fizike).

Učenici 1.d razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Nikolini Lozina za postignuti uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem.

Učenici 4.c razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Matei Šteko za postignuti uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem.

Učenici 4.c razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Doris Turić za postignuti uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem.

Učenici 4.c razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Rebeki Jović za postignuti uspjeh na državnom natjecanju iz knjigovodstva s bilanciranjem.

Učenici 1.l razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Meri Carević za postignuti uspjeh na državnoj smotri Lidrano.

Učenici 1.a razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Anđeli Stanić za postignuti uspjeh na državnom natjecanju iz matematike.

Učenici 4.a razreda Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića Petri Marče za postignuti kontinuirani uspjeh 2009. i 2010. godine na državnom natjecanju iz matematike.


makarska logo