9°C weather icon

Prezentacija u aparthotelu Miramare: Grad Makarska 21. siječnja domaćin prezentacije natječaja za sredstva iz EU fondova za poduzetnike

12.01.2015.

Ministarstvo poduzetništva i obrta i Grad Makarska organiziraju prezentaciju natječaja za sredstva iz EU fondova za poduzetnike u 2015. godini koja će se održati u srijedu, 21. siječnja 2015., s početkom u 11,00 sati u prostorijama aparthotela Miramare. Prezentacija je dio regionalne informativne kampanje projekta 'Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice - BIZimpact II'.

Ovom prigodom pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak predstavit će natječaje za sredstva iz EU fondova koja su dostupna poduzetnicima u 2015. godini, dok će stručnjaci projekta BIZimpact Marko Šilinger i Hrvoje Renka predstaviti mini vodiče za poduzetnike te elektroničke aplikacije za savjetovanje s poduzetnicima putem kojih poduzetnici mogu sudjelovati u procesu izrade novih ili izmjena postojećih zakona i propisa te iznositi svoje stavove kroz istraživanja.

makarska logo