15°C weather icon

Prezentacija projekta poticanja promjene razine svijesti o osobama s invaliditetom

18.07.2012.

19.7.2012.

U sklopu projekta SLID-a (Socijalna i radna integracija osoba s invaliditetom), koji organizira Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije, Splitsko-dalmatinska županija i DES-Ustanova za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom na gradskoj će se rivi (kod Turist biroa) u četvrtak 26. srpnja 2012. od 9 do 11 sati održati prezentacija projekta.
Cilj je prezentacije poticanje promjene razine svijesti o osobama s invaliditetom te ih predstaviti kao radno sposobne osobe. Cijeli projekt, između ostalog, i teži uspostavljanju jedinstvenog modela edukacije, prekvalifikacije i doškolovavanja osoba s invaliditetom te njihovu integraciju na otvoreno tržište rada.
Svi zainteresirani moći će na postavljenom hamer-papiru nacrtati nešto/bilo što, ali rukom kojom se inače ne služe, a sve s ciljem da barem u tom trenutku crtanja osjete svoju nespretnost i da se na taj način samo na tren poistovjete s osobama s invaliditetom te shvate da je jako teško živjeti život kada tijelo neće poslušati i obaviti ni najjednostavnije radnje.


makarska logo