9°C weather icon

Predstavnici Hrvatskog košarkaškog saveza na primanju kod Ivande

16.08.2012.

17.8.2012.

Nadamo se da ćemo se sutra svi veseliti u dvorani, istaknuli su predstavnici Hrvatskog košarkaškog saveza na primanju kod dogradonačelnika Ivande, naglasivši da su se vratili u Makarsku jer su u njoj odlični uvjeti za rad!

Makarski dogradonačelnik Ivan Ivanda 17. kolovoza primio je predstavnike Hrvatskog košarkaškog saveza, povodom održavanja kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u košarci između Hrvatske i Cipra, a koja se igra 18. kolovoza na makarskom Gradskom sportskom centru u 21.15 sati.

- Čast nam je ugostiti Hrvatsku košarkašku reprezentaciju, koja je nakon priprema 2011. u našem gradu, izabrala Makarsku za igranje prve utakmice kvalifikacija. Nadamo se sutrašnjoj pobjedi i da će ona biti početak uzleta hrvatske košarkaške reprezentacije – istaknuo je Ivanda uručivši predstavnicima Hrvatskog košarkaškog saveza veliku fotografiju Makarske i kristalni grb Grada, a čija povijest seže u daleku 533. godinu kada se prvi put spominje Makarska. Uz dogradonačelnika primanju su bili nazočni Krešimir Glibota, zadužen za sport u Gradu Makarskoj i Tonći Lalić – direktor Ureda makarske TZ.

U ime Hrvatskog košarkaškog saveza Željko Drakšić -glavni tajnik, Boris Jakimenko – stručni tajnik, izbornik Jasmin Repeša i kapetan Roko Leni Ukić zahvalili su se Makarskoj na gostoprimstvu, a hotelu Alga na domaćinstvu, naglasivši kako su se vratili jer im je prvi put bilo dobro. – Ovo je ujedno put izgradnje kvalitetne reprezentacije, dodali su.

– Imamo odlične uvjete za rad, i vidi se da Makarska dosta polaže na sport. Imamo veliko povjerenje i u ljude koji se bave košarkom u Makarskoj. Vjerujemo da imamo momčad punu želje i volje za pobjedom. Računamo na podršku publike, i molimo je da se odazove u što većem broju, za utakmicu koju igramo 18. kolovoza u 21,15 sati na Gradskom sportskom centru Makarska – istaknuli su.
Piše Jasna Morović
Foto Željko Kovačić
makarska logo