3°C weather icon

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor na Danu Grada Makarske

20.10.2011.


21.10.2011.

Uz višednevna kulturno-zabavna zbivanja, Makarska će Dan Grada obilježiti i otvaranjem važnih gradskih projekata. Na sam Dan Grada, koji obilježavamo 24. listopada, polaganjem kamena temeljca svečano će se otvoriti radovi na izgradnji Lukobrana te radovi na izgradnji 130 stanova iz Programa POS-a. Radove će otvoriti predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor, a čestitke gradu i građanima uputit će u prigodi svečane sjednice Gradskog vijeća u hotelu Park.
Svoj dolazak na svečanu sjednicu potvrdili su i brojni drugi uzvanici, gradonačelnici, načelnici, predstavnici gradova prijatelja, i drgi uzvanici.
U popodnevnim satima na Kačićevu trgu održat će se Sajam mogućnosti- namijenjen djeci i mladima, u organizaciji Grad Makarske i MUP-a. Uz bogat kulturno-zabavni program, svoje aktivnosti predstavit će brojne gradske udruge i ustanove kao i Interventna policija. U večernjim satima održat će se koncert Klape Adrion i Tonija Mihotića, što će, sigurni smo, biti prava poslastica za štovatelje dalmatinske pisme.

makarska logo