12°C weather icon

Predavanje "Uloga psihologa u lokalnoj zajednici"

16.02.2009.

17.2.09.


U sklopu 2. Tjedna psihologije, Udruga Savjetovalište Lanterna organizira Okrugli stol pod nazivom "Uloga psihologa u lokalnoj zajednici" koji će se održati 19.02.2009. god. s početkom u 11 sati u prostoru Savjetovališta "Lanterna".
Na Okruglom stolu će sudjelovati: Miranda Mastelić, psiholog u Centru za socijalnu skrb, Marica Garmaz, psiholog u OŠ Stjepana Ivičevića, Jadranka Ivandić psiholog u Domu zdravlja, Sanja Puharić, psiholog u Srednjoj školi fra A.K. Miošića i Ivona Vučić, socijalni psiholog u Savjetovalištu Lanterna.
Osim okruglog stola 20.02. od 08 do 12 sati imat ćemo Otvoreni dan Savjetovališta "Lanterna" gdje će se svi zainteresirani moći pobliže upoznati s radom Savjetovališta, uslugama koje ono pruža i našim dosadašnjim rezultatima.
Hrvatsko psihološko drštvo na nacionalnom nivou će 2. Tjedan psihologije obilježiti kroz vrlo široki spektar djelatnosti koje će se tijekom tog tjedna događati diljem Hrvatske, a u cilju prikaza širokih i različitih mogućnosti s pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice.
U sljedećem tjednu pada 20. veljače, dan kada je 1953.godine utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo, a ovu 2009. godinu Hrvatsko psihološko društvo proglasilo je Godinom Ramira Bujasa (1879-1959) u povodu 130. obljetnice rođenja i 50. obljetnice smrti utemeljitelja hrvatske psihologije.

makarska logo