6°C weather icon

Poziv natjecateljicama i natjecateljima za izradu najbolje "torte makarane"

20.05.2012.

21.5.2012.Dan torte makarane i 7. natjecanje za najbolju tortu makaranu

Već 7. godinu zaredom, u organizaciji Grada Makarske, Turističke zajednice grada te brojnih prijatelja i partnera u projektu, 10. lipnja 2012. u makarskom hotelu Park održat će se Dan torte makarane i natjecanje za najbolju! Nakon brojnih aktivnosti, koje smo pokrenuli u posljednjih godinu dana s ciljem zaštite i brendiranja slavnog makarskog kolača, na red je stiglo natjecanje na kojem će se posebnim i tajnim receptima oživjeti tradicija i priča torte makarane.
Ove godine natjecanje će poprimiti i izložbeni karakter gdje će se izložiti svi pristigli radovi na natječaj za izradu vizualnog identiteta – logotipa torte makarane. Posebno ćemo predstaviti pobjednički rad i promidžbene materijale koje smo pripremili samo za ovu prigodu.
Čitava manifestacija bit će upriličena kulturno-zabavnim programom.
POZIV
ZA IZRADU NAJBOLJE TORTE MAKARANE

Pozivamo poznavateljice/poznavatelje tradicionalne recepture makarske slastice „torte makarane“da nam se i ove godine pridruže u
7. natjecanju za najbolju „tortu makaranu“
10. lipnja 2012. (nedjelja) u hotelu Park.


Prijavljenim sudionicima/sudionicama pripada poklon-bon koji će moći biti utrošen za nabavku namirnica potrebnih za pripremanje „torte makarane“ u supermarketu „Apfel“.
Prijave možete izvršiti na brojeve telefona:
608 434 ili u sobi broj 5 u zgradi Grada Makarske.


Domaćice, ali i domaćini, podijelite svoje umijeće s nama, ne budite samozatajni, možda upravo Vaš recept oduševi stručni žiri, možda upravo Vi ponesete glavnu nagradu, laskavu titulu i vrijedan pehar!makarska logo