5°C weather icon

Poziv izlagačima u povodu Fjere sv. Petra i 8. Sajma makarskih proizvoda: Prijave do 24. lipnja

05.06.2018.

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fjere sv. Petra i 8. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za petak, 29. lipnja 2018., na gradskoj rivi u Makarskoj.

Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, a svi posjetitelji imat će priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima.

Cilj sajma je promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.

S ciljem uključivanja što većeg broja izlagača Grad Makarska će i ove godine prostor za izlaganje, koji će površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima, ustupiti besplatno.

Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fjeru sv. Petra i 8. Sajmu makarskih proizvoda.

 

Prijave se vrše do 24. lipnja 2018. na adresu:

Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,

Upravni odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),

tel. 021/608-434

e- mail: kultura@makarska.hr

makarska logo